Adem je slank


adem-je-slank-logo

 


Stop met lijnen en val toch af.
Minder overeten en een verbeterde spijsvertering.
7 weken die je leven veranderen

3

 

Ben jij niet happy met je gewicht en herken je dit:

  • Je hebt al tig diëten geprobeerd maar zonder (blijvend) resultaat;
  • Je vindt het moeilijk om een dieet vol te houden;
  • Je hebt genoeg van het Jojo-effect na elk dieet;
  • Na elk dieet raak je meer gefrustreerd;
  • Je wil graag meer ontspannen met afvallen bezig zijn;
  • Je bent op zoek naar rust…
  • Je hebt stress en eet de spanning weg

 

Slank zonder stress én lekker in je vel? Natuurlijk kan dat! 

Het programma Adem je Slank laat je, op een veilige manier, weer in contact komen met het gevoel dat je zo diep hebt weggestopt en dat je soms wel wilt ‘weg-eten’.

Zo kan jouw gelukkige slanke versie weer tevoorschijn komen.
Na afloop van de training zul je vanuit de kern van je hart tegen jezelf zeggen: ik hou van mij!


Adem je Slank box 7 weken

 

Wie zegt dat jij super slank moet zijn?

 

Laat je niks aanpraten door de media met hun zogenaamde schoonheidsidealen.
Het enige wat telt, is dat jij – letterlijk – goed in je vel zit.
Dat je fit en vitaal bent, dus goede en gezonde keuzes voor jezelf maakt – ook als het om eten en bewegen gaat.

Want als je te zwaar bent, heb je op de lange termijn echt meer kans op ziektes.
Met calorieën tellen raak jij je extra kilo’s niet kwijt.

Waarom is het toch zo !*&!)# moeilijk om af te vallen?
Het ene wonderdieet na het andere komt langs: koolhydraatarm, vetarm, strikt calorieën tellen… Slechts 4% van alle mensen die probeert af te vallen, lukt het om ook op streefgewicht te blijven.
Dat zijn er niet veel.

Zit je niet goed in je vel?
Dan is het extra moeilijk om weerstand te bieden aan alle voedselverleidingen om je heen.

Sommige mensen gaan (teveel) eten omdat ze verdrietig of boos zijn.
Geldt dat ook voor jou? Je voelt je rot en door iets te snacken ga je je weer prettig voelen.
Tsja, dat zie je terug op de weegschaal …


unnamed (1)

 

Justine: “Ik was en ben niet meer bewust bezig met afvallen, weeg me 1x per week om (zonder oordeel) de resultaten te toetsen. Zonder minder te eten in 4 en ½ week 4 ½ kilo afgevallen.
Blij met de cursus, filmpjes en teksten. Stukje bij beetje leer ik luisteren naar mijn gevoel en ermee omgaan. .”

unnamed (1)

 

Anoniem: “Door Adem je Slank kan ik de aandacht meer en beter bij mezelf houden, bij mijn behoeften, wat ik wil. Ook mag en kan ik rustig en kalm doorademen, óók of juist bij minder prettige, nare dingen. Ik luister beter naar mijn lijf en wat dit lijf nodig heeft aan voeding. Ik focus me nauwelijks op afslanken, wat heerlijk! Het voelt licht. Ik ben op de juiste weg!”

 

Welkom bij de online training Adem je Slank!

 

Tijdes de cursus Adem je Slank ervaar je dat door de ademhaling je immuunsysteem en lichaamsprocessen kunt beïnvloeden.
Daardoor hoef je je niet meer vol te proppen als je overweldigd wordt door boosheid of angst of verdriet.
Je leert het verschil maken tussen hoofdhonger, buikhonger en harthonger.
Bye bye troost eten.

Adem je Slank gaat uit van het belang dat de ademhaling heeft op je emotionele en fysieke gezondheid.
Dat is ook wetenschappelijk aangetoond, niks zweverigs aan. Het betekend gewoon dat de ademhaling je hart en brein kan beïnvloeden. Zodat het harmonieus op elkaar afstemt. En je je gezonder, gelukkiger en meer tevreden voelt.
De Adem je slank ademtechniek is niet moeilijk of ingewikkeld.
Jij kunt het eenvoudig zelf leren, door regelmatig te oefenen: 3 x 3 minuten per dag.

Met de adem je slank cursus ontdek je op een eenvoudige. effectieve manier hoe slanker kunt worden en negatieve emoties en stress vaarwel zegt.
Adem je slank is gebaseerd op ervaring en wetenschappelijke onderzoek.

”Mijn naam is Heleen Oude Weernink en ik heb in jouw schoenen gestaan.”

5
Hoe het begon

 

Ruim twintig jaar geleden startte ik met een dieet. Al snel merkte ik dat lastig was om er door af te vallen. Ik ging daarna legio dieetclubs af en bezocht plekken waar ik gelijkgestemden zou kunnen tegenkomen. Maar eigenlijk leverde dat niets op. Leuke gesprekken, dat wel. Maar mijn ideale gewicht bereiken? Nauwelijks. Tenminste, niet voor lange duur. De vele diëten zorgden er wel voor dat ik veel leerde over voeding, maar ik bleef nooit lang op mijn ideale gewicht.

Wat ik ook erg stressvol vond, was het feit dat ik nooit het gevoel had dat er iets werd gedaan aan het feit dat ik teveel at. Daarover raakte ik met iemand aan de praat, die me adviseerde om serieus aan mijn gevoelens en emoties te werken.

Ver van mijn bed show

 

Dat riep bij mij het een en ander aan irritatie op. Want in mijn beleving deed ik alles prima en had ik geen wanhopige erge problemen die opgelost moesten worden. Het klonk voor mij als de ‘ver van mijn bed show’ en ik had er een onaangenaam idee van gekregen.

Toch leek goed omgaan met gevoelens, emoties en gedachten mijn enige keus, want wat ik tot dan toe had ondernomen, had niet geleid tot het gewenste resultaat. Omdat ik vastbesloten was om een succes te maken van mijn leven en ik een prettig gewicht en gevoel wilde hebben, ging ik op zoek naar een vorm die authentiek en respectvol was. En die bleek te bestaan!

Omgaan met emoties

 

Ik heb de afgelopen jaren een diepgaande studie gemaakt van de principes op het gebied van afvallen op een gezonde manier en hoe je emoties en gedachten daar op in spelen.

Door zelfstudie, workshops, coachingprogramma’s en mentoring heb ik geleerd hoe het zou moeten – en gemerkt dat het soms heel anders werkt. Met vallen en opstaan kwam ik erachter hoe bepaalde technieken toepasbaar zijn. En met succes, al zeg ik het zelf. Toen ik de juiste stappen eenmaal te pakken had, wist ik in zeer korte tijd op een voor mij gewenst gewicht te komen; ook nadat ik de kinderen had gekregen.

Meerdere mensen vroegen mij hen te helpen ook hun gewenste gewicht te bereiken. Dat leidde uiteindelijk tot de start van een cursus over afvallen.

Mijn geheim voor succes?

 

Ik volg een aantal systematische stappen die ik keer op keer herhaal. De systematiek die de sleutel tot succes blijkt te zijn, is eenvoudig te leren en heb ik voor je vastgelegd in Adem je Slank programma. Het zijn systematische stappen die iedereen onder de knie kan krijgen.

Voor de implementatie van het Adem je Slank programma heb je inzet en energie nodig. Het kost nu eenmaal tijd en inspanning om te leren hoe, welke en wanneer bepaalde activiteiten nodig zijn om jouw gewicht in balans te brengen. Heb je die stappen eenmaal genomen, dan heb je een vliegwiel in werking gezet dat met steeds minder energie steeds harder gaat draaien.
En op termijn werkt op de automatische piloot!


unnamed (2)

 

Hoe is de training opgebouwd?

 

De cursus is verdeeld in drie stappen.
Bij stap 1 leer je de basis van je ademhaling en maak je jezelf een belangrijke ademtechniek eigen.
Stap 2 gaat over stress en emotie eten.
Stap 3 hoe je omgaat met honger en trek. Wat en wanneer eet je dan wel?

Waarschijnlijk zeggen ademen technieken nu nog niet zoveel, maar onthoudt dat je een aantal stappen doorloopt, die je steeds dichter bij je streefdoel brengen: het (lagere) gewicht waarbij jij je goed en gezond voelt!


unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed

 

Natuurlijk in balans komen

 

De eerste belangrijke stap is dat je goed leert ademhalen: de basis om je hartritme, emoties en eetgedrag in balans te brengen.

Hierna kun je je ademhaling actief gaan sturen in een ritme waarmee je ook andere (onbewuste) processen beïnvloedt, zoals je hormonen en denkpatronen. Je zult voelen en ervaren dat wanneer jij zo ademt je meer helder, alert en in harmonie voelt met jezelf en de wereld om je heen.

 

Emotionele blokkades opruimen

 

Bij de tweede stap komen je emoties aan bod. Je ervaart het verschil tussen je emoties.
En gaat prettige gevoelens meer te voelen.
De oefeningen die je doet, zijn erop gericht om je hart en brein duurzaam te verbinden met sterke prettige en stimulerende emoties.
Doordat je negatieve emoties leert herkennen, kun je de scherpe kantjes er weer van afhalen. Bij deze stap breng je een emotie landschap gedetailleerd in kaart: waar in je lichaam voel je welke emoties?

Zo train je jezelf in emotionele coherentie: je voelt je emoties wel maar blijft er niet in vastzitten en kunt ze loslaten.

 

Echte rust en ontspanning voelen

 

Bij Stap drie zul jij je steeds meer bewust worden van je voedings triggers. Wanneer heb jij honger of trek, wat voel je dan?
En hoe voelt het als je verzadigd of ‘vol’ bent?
Je maakt onderscheid tussen emoties die met voeding te maken hebben en emoties die daar los van staan. Je leert ze te observeren en te verbinden. Veel eetemoties gaan over angst en onzekerheid. Je leert bij jezelf ontdekken welke frustratie of onvervulde behoefte er onder je hongergevoel zit. Vervolgens leer je hoe jij je eigen coach wordt. Zo zul je jezelf kunnen helpen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je na het volgen van deze training zelfstandig verder kunt!

 

Lees eerst dit voordat je ‘ja’ zegt tegen de training!

 

Waarschuwing! Meedoen betekent ‘ja’ zeggen tegen jezelf, je geluk en je gezondheid.
Maar je hebt er alleen iets aan wanneer je het opbrengt om elke week 63 minuten vrij te maken om te oefenen en te reflecteren. Als je niet oefent zul je ook geen resultaat hebben, dus geen gewicht verliezen.
Het is ook belangrijk dat je het jezelf toestaat om te leren en fouten te maken.

 


unnamed (1)

 

Nan: “Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik nu rustiger geworden in de eerste 3 weken. Heb wat moeite gehad om me daarna te focussen maar door de begeleiding en de frequentie van de emails is dito ook weer goed gegaan. De woordkeus, de positieve benadering, het opbeurende en stimulerende van de mails ervaar ik als heel erg fijn. Nu kan ik bij mijn emoties komen en dan deze verwerken. Dit heeft invloed op mijn eetpatroon en keuze van mijn voeding. Ik ben nu 3 kg kwijt zonder wilskracht of stress. Het heeft mij tot nu toe opgeleverd: stressvermindering, meer rust, meer energie en beter kunnen kiezen.”

unnamed (1)

 

Sjaak: “Ik voel me fitter en de wekelijkse mails ‘ondersteunen’ me in het volhouden van de voor mij eenvoudige oefeningen. Wat me het meeste verbaast is, dat na 4 ½ week een nieuwe gewoonte ontstaan is, en dat ik wat mis, als ik wat laat ben met mijn oefening. Dit aanleren van nieuwe gewoontes heb ik voor meerdere dingen in mijn leven kunnen toepassen, zowel thuis in mijn gezin als op mijn werk. Dank je wel, dat je jouw kennis met me wilde delen, voor je liefde die je uitstraalt.”

ADEM JE SLANK
147
Je krijgt 8 videolessen
8 PDF’s met de les in tekst, (ademhalings)oefeningen en opdrachten,
Meditaties en inzichtgevende vragen.
Elke week een recept voor een maaltijd
Elke week een lekker en gezond recept voor een tussendoortje
Recepten zijn gemaakt door Ingrid Prent van www.gezonderie.nl
Video’s over suiker verslaving, gewoontes, leegte en troost zoeken in eten.
Email contact
Speciale Facebook groep
bestel-nu-adem-je-slank

Praktische informatie

 

Waar kun je training volgen: online, gewoon vanachter je eigen computer!
Hoe lang duurt de training: 7 weken
Wanneer start de training: 2 mei 2016
Wie is je trainer: Heleen Oude Weernink

Wanneer de betaal link niet werkt, dan kun je je natuurlijk ook via de email opgeven!
Email naar heleen@herleva.nl

Graag tot ziens!
Heleen


heleen-herleva-adem-je-slank